Bakery Plus стартира в Анкара на 27 априлERS_9372-1Bakery Plus, голямата среща на хранителните технологии в Анкара (Турция), ще отвори врати за пети път в конгресния и изложбен център ATO Congresium между 27-30 април.
BAKERY PLUS е търговски панаир за пекарни, машини за сладкарство, сладолед, шоколад и технологии,  и е една от най-важните търговски платформи, подкрепящи бързото развитие и високия потенциал на индустрията с над 18 хиляди посетители. Водещите компании в сектора проправят пътя за нови бизнес връзки, като представят продуктите, които са разработили в отговор на променящите се потребителски очаквания и нужди, на лицата, вземащи решения, инвеститорите и дилърите в сектора.
ERS_9502-1Тази година Bakery Plus става по-силен със сътрудничеството на Турската федерация на пекарите. В резултат на това сътрудничество членове на Турската федерация на пекарите от различни градове ще посетят панаира, за да видят новите продукти и технологии в сектора и да оценят новите инвестиционни възможности заедно с компаниите изложители.
Развитието на Bakery Plus не се изчерпва с това! Панаирът, организиран от Messe Stuttgart Ares, ще предложи тази година на своите изложители добри възможности да достигнат до купувачи от целевите пазари, особено на Балканите и Близкия изток.
Ако желаете да посетите този търговски панаир, където водещите компании от сектора ще изложат най-новите си технологии и ще предложат най-подходящите решения за вашия бизнес, можете да се регистрирате онлайн и лесно да получите своя безплатен входен билет за панаира.
Кликнете за онлайн регистрация.

Кликнете, за да видите списъка с изложителите.