Обучение “ТЪРГОВСКА МАРКА – Избор и Налагане”Здравейте колеги,
idea
Преди половин година говорихме за частната марка. Сега Ви каним да обсъдим въпроса за Вашата марка – марката, която искате да създадете и да наложите. Как? Ще узнаете на 29 ноември по време на еднодневното обучение посветено на Вашата търговска марка.

С лекторите Владислав Георгиев, Огнян Бекяров и доц. Александър Христов ще обсъдите следните теми:

 • Търговска марка – избор и налагане.
  - Лого и тотал дизайн.
  - Архитектура на марката.
  - Комуникация на търговска марка в ХВП.
  - Основни комуникационни подходи. Социални мрежи.
  - Опаковки в ХВП – тенденции в дизайна и материалите.
  ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ: Zajavka-29-11-018
  НАШИТЕ ЛЕКТОРИ:Lectori
  Краен срок за заявка 27 ноември 2018
  За допълнителни справки и записвания – тел.: 02 988 0589;
  GSM 088 464 6919; e-mail: info@fpim-bg.org

За КООП ХВПКООП “ХВП” е обединение на производители и специалисти от хранителната и питейна индустрия в България. В своята дейност се ръководим от една основна цел – да работим за издигане равнището на този важен за страната отрасъл и за подпомагане на бизнеса и специалистите в производството и науката.

За постигането на тази цел Кооперацията продуцира единственото в България специализирано научно-приложно издание за отрасъла – списание “Хранително-вкусова промишленост” (ХВП), добило широка популярност не само в България, но и в чужбина.

Резултат от дейността на КООП “ХВП” са и редица полезни издания – книги, каталози, учебници, помагала и брошури, третиращи най-актуалните проблеми и тенденции в хранителната и питейна индустрия.

КООП ХВП издава на всеки две години Каталог Хранителна и питейна индустрия в България”. Каталогът е на български и английски и има за цел да подпомогне бизнес контактите както между българските фирми, така и между тях и световния бизнес.

КООП “ХВП”, организира конкурси и осигурява рекламно и PR обслужване – отпечатване на дипляни, каталози, проспекти, организиране на промоции и пресконференции.
Ако желаете да използвате съвременни видеоформи за презентиране и реклама – обадете ни се. Няма да ви разочароваме.

Книгопощата на КООП ‘ХВП’, с богатият набор от собствени и чужди специализирани издания, е вашия добър помощник в дебрите на хранително-вкусовата индустрия.

КООП “ХВП” поддържа делови контакти с всички браншови организации, работи в сътрудничество със Съюз по хранителна промишленост при ФНТС, Университет по хранителни технологии и др.

КООП “ХВП” е партньор на редица български и международни панаири и изложения в областта на хранителната индустрия: Международен панаир Пловдив, ИнтерЕкспо Център София, „Виа Експо” ООД; панаирите в Кьолн и Мюнхен, на ЭКСПОФОРУМ – Минск, Белорусия, изложението IBATECH в Истанбул за хлебарство и сладкарство за храни, напитки, кетъринг, машини и технологии, RigaFood Латвия и др.

КООП “ХВП” организира бизнеспътувания до най-големите световни изложения, свързани с отрасъла, като осигурява бизенс срещи и посещения на предприятия от отрасъла в съответната страна.

КООП “ХВП” организира Курсове за повишаване на квалификацията в различни области на отрасъла на практическо ниво с известни български и чуждестранни лектори.

КООП ‘ХВП’ – ВАШИЯТ СИГУРЕН И КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР!

НАШИ ПАРТНЬОРИ

UFT

 logo-pivo AMB-logo KapkaMB
Untitled-2 SPPZ logo Dobi
BABH-Logo logo_ahk IFT viaExpo
SSA Plovdiv IEC_Short
ibatech-logo- bread  expoforum_170x94

Кариерен бизнес форумКариеренАко търсите работа или търсите работници ЗАПОВЯДАЙТЕ на 24 октомври 2018г. в Национален дом на науката и техниката, София, ул. Г.С.Раковски № 108, II етаж, зала 4.

 Фирми, предлагащи работа и заявили участие до 19 октомври: Companies

Ако търсите работа или търсите работници ЗАПОВЯДАЙТЕ на 24 октомври 2018г. в Национален дом на науката и техниката, София, ул. Г.С.Раковски №108, II етаж, зала 4.

Заявка за участие на фирми: Zajavka-Firmi
За информация и записване:
02/ 988 05 89; 088 926 3109; 088 464 6919
e-mail:  info@fpim-bg.org; fpim_adv@abv.bg