СЕМИНАР – Търговска марка; Цени; Частна марка…В помощ на производителите на храни и напитки Кооперация ХВП организира семинар на който ще се запознаете с важните за всеки производител теми:
Търговска марка. Познаваемост и комуникация. Позициониране на марката.
Ценово позициониране. Ценово сегментиране на пазара. Продаваме ли на правилните цени?
Ценови промоции и влиянието им върху потребителите и позиционирането.
Частна марка. Видове частни марки. Предимства и недостатъци на частната марка. История и тенденции.
Семинарът ще се състои на 6-ти юни 2018г. в Дома на науката и техниката, София,
ул. Г.С. Раковски 108, зала 312.
Програма виж тук: Programa-Seminar-06-18
Заявка: Zajavka-06-06-018

За допълнителни справки и записвания – тел.: 02 988 0589; GSM 088 464 6919;
e-mail: info@fpim-bg.org

За КООП ХВПКООП “ХВП” е обединение на производители и специалисти от хранителната и питейна индустрия в България. В своята дейност се ръководим от една основна цел – да работим за издигане равнището на този важен за страната отрасъл и за подпомагане на бизнеса и специалистите в производството и науката.

За постигането на тази цел Кооперацията продуцира единственото в България специализирано научно-приложно издание за отрасъла – списание “Хранително-вкусова промишленост” (ХВП), добило широка популярност не само в България, но и в чужбина.

Резултат от дейността на КООП “ХВП” са и редица полезни издания – книги, каталози, учебници, помагала и брошури, третиращи най-актуалните проблеми и тенденции в хранителната и питейна индустрия.

КООП ХВП издава на всеки две години Каталог Хранителна и питейна индустрия в България”. Каталогът е на български и английски и има за цел да подпомогне бизнес контактите както между българските фирми, така и между тях и световния бизнес.

КООП “ХВП”, организира конкурси и осигурява рекламно и PR обслужване – отпечатване на дипляни, каталози, проспекти, организиране на промоции и пресконференции.
Ако желаете да използвате съвременни видеоформи за презентиране и реклама – обадете ни се. Няма да ви разочароваме.

Книгопощата на КООП ‘ХВП’, с богатият набор от собствени и чужди специализирани издания, е вашия добър помощник в дебрите на хранително-вкусовата индустрия.

КООП “ХВП” поддържа делови контакти с всички браншови организации, работи в сътрудничество със Съюз по хранителна промишленост при ФНТС, Университет по хранителни технологии и др.

КООП “ХВП” е партньор на редица български и международни панаири и изложения в областта на хранителната индустрия: Международен панаир Пловдив, ИнтерЕкспо Център София, „Виа Експо” ООД; панаирите в Кьолн и Мюнхен, на ЭКСПОФОРУМ – Минск, Белорусия, изложението IBATECH в Истанбул за хлебарство и сладкарство за храни, напитки, кетъринг, машини и технологии, RigaFood Латвия и др.

КООП “ХВП” организира бизнеспътувания до най-големите световни изложения, свързани с отрасъла, като осигурява бизенс срещи и посещения на предприятия от отрасъла в съответната страна.

КООП “ХВП” организира Курсове за повишаване на квалификацията в различни области на отрасъла на практическо ниво с известни български и чуждестранни лектори.

КООП ‘ХВП’ – ВАШИЯТ СИГУРЕН И КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР!

НАШИ ПАРТНЬОРИ

UFT

 logo-pivo AMB-logo KapkaMB
Untitled-2 SPPZ logo Dobi
BABH-Logo logo_ahk IFT viaExpo
SSA Plovdiv IEC_Short
ibatech-logo- bread  expoforum_170x94

Кариерен бизнес форумКариеренАко търсите работа или търсите работници ЗАПОВЯДАЙТЕ на 24 октомври 2018г. в Национален дом на науката и техниката, София, ул. Г.С.Раковски № 108, II етаж, зала 4.

За пореден път бе проведен Кариерен форум  по време на изложенията „Винария“ и „Фудтех“ 2018г. на Международен Пловдивски панаир. Дванадесет български фирми, производители на храни и напитки, на машини за отрасъла и търговци се срещнаха с над 70 студенти и средношколци от УХТ и други ВУЗ от града под тепетата, както и Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника.
В началото представители на фирмите Кока-Кола ХБК България АД, Престиж 96 АД, Didy’s Cake&Sweet, Монделийз България Продакшън (Фабрика за шоколадови изделия Своге), Дунапак Родина АД, Стабил инженеринг ПАИ ЕООД, Белла България АД, Пилко АД, Свинекомплекс Голямо Враново инвест АД, Хранинвест- ХМК АД, Фантастико търговска верига, Меркурий АД разказаха за продукцията, която произвеждат, за възможностите за работа, условията, системи за подпомагането на младите хора в началните месеци на работа, социалните придобивки и практическо обучение от ментори, които фирмите предоставят на младите специалисти.
По време на Форума младите хора, всеки според интересите си, общуваха с представителите на фирмите и задаваха въпроси, а някои направо предоставяха свои автобиографии и демонстрираха желание за бъдеща работа в съответните фирми.
Форумът бе полезен на участващите фирми и с контактите помежду им и разговорите за бъдещи партньорства.
След Форума, представителите на фирмите споделиха освен задоволството си от проведените срещи, така и желание този форум да се проведе и в София, като бъде отворен за всички специалности, които може да намерят поле за изява в ХВП – инженери, икономисти, юристи, химици и др. Кооперация  и списание ХВП се съобразихме с тяхното желание и организираме Кариерен бизнес форум и в София.

Ако търсите работа или търсите работници ЗАПОВЯДАЙТЕ на 24 октомври 2018г. в Национален дом на науката и техниката, София, ул. Г.С.Раковски №108, II етаж, зала 4.

Заявка за участие на фирми: Zajavka-Firmi
За информация и записване:
02/ 988 05 89; 088 926 3109; 088 464 6919
e-mail:  info@fpim-bg.org; fpim_adv@abv.bg