За КООП ХВПКООП “ХВП” е обединение на производители и специалисти от хранителната и питейна индустрия в България. В своята дейност се ръководим от една основна цел – да работим за издигане равнището на този важен за страната отрасъл и за подпомагане на бизнеса и специалистите в производството и науката.

За постигането на тази цел Кооперацията продуцира единственото в България специализирано научно-приложно издание за отрасъла – списание “Хранително-вкусова промишленост” (ХВП), добило широка популярност не само в България, но и в чужбина.

Резултат от дейността на КООП “ХВП” са и редица полезни издания – книги, каталози, учебници, помагала и брошури, третиращи най-актуалните проблеми и тенденции в хранителната и питейна индустрия.

КООП ХВП издава на всеки две години Каталог Хранителна и питейна индустрия в България”. Каталогът е на български и английски и има за цел да подпомогне бизнес контактите както между българските фирми, така и между тях и световния бизнес.

КООП “ХВП”, организира конкурси и осигурява рекламно и PR обслужване – отпечатване на дипляни, каталози, проспекти, организиране на промоции и пресконференции.
Ако желаете да използвате съвременни видеоформи за презентиране и реклама – обадете ни се. Няма да ви разочароваме.

Книгопощата на КООП ‘ХВП’, с богатият набор от собствени и чужди специализирани издания, е вашия добър помощник в дебрите на хранително-вкусовата индустрия.

КООП “ХВП” поддържа делови контакти с всички браншови организации, работи в сътрудничество със Съюз по хранителна промишленост при ФНТС, Университет по хранителни технологии и др.

КООП “ХВП” е партньор на редица български и международни панаири и изложения в областта на хранителната индустрия: Международен панаир Пловдив, ИнтерЕкспо Център София, „Виа Експо” ООД; панаирите в Кьолн и Мюнхен, на ЭКСПОФОРУМ – Минск, Белорусия, изложението IBATECH в Истанбул за хлебарство и сладкарство за храни, напитки, кетъринг, машини и технологии, RigaFood Латвия и др.

КООП “ХВП” организира бизнеспътувания до най-големите световни изложения, свързани с отрасъла, като осигурява бизенс срещи и посещения на предприятия от отрасъла в съответната страна.

КООП “ХВП” организира Курсове за повишаване на квалификацията в различни области на отрасъла на практическо ниво с известни български и чуждестранни лектори.

КООП ‘ХВП’ – ВАШИЯТ СИГУРЕН И КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР!

НАШИ ПАРТНЬОРИ

Preview_Logo_UFT_alma_mater_80px

 logo-pivo  AMB-logo KapkaMB
Untitled-2 SPPZ logo Dobi
BABH-Logo logo_ahk IFT viaExpo
SSA Plovdiv IEC_Short
ibatech-logo-