Кариерен бизнес форумКариеренАко търсите работа или търсите работници ЗАПОВЯДАЙТЕ на 24 октомври 2018г. в Национален дом на науката и техниката, София, ул. Г.С.Раковски № 108, II етаж, зала 4.

 Малко инфо за последния бизнес форум в Пловдив

За пореден път бе проведен Кариерен форум  по време на изложенията „Винария“ и „Фудтех“ 2018г. на Международен Пловдивски панаир. Дванадесет български фирми, производители на храни и напитки, на машини за отрасъла и търговци се срещнаха с над 70 студенти и средношколци от УХТ и други ВУЗ от града под тепетата, както и Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника.

В началото представители на фирмите Кока-Кола ХБК България АД, Престиж 96 АД, Didy’s Cake&Sweet, Монделийз България Продакшън (Фабрика за шоколадови изделия Своге), Дунапак Родина АД, Стабил инженеринг ПАИ ЕООД, Белла България АД, Пилко АД, Свинекомплекс Голямо Враново инвест АД, Хранинвест- ХМК АД, Фантастико търговска верига, Меркурий АД разказаха за продукцията, която произвеждат, за възможностите за работа, условията, системи за подпомагането на младите хора в началните месеци на работа, социалните придобивки и практическо обучение от ментори, които фирмите предоставят на младите специалисти.
По време на Форума младите хора, всеки според интересите си, общуваха с представителите на фирмите и задаваха въпроси, а някои направо предоставяха свои автобиографии и демонстрираха желание за бъдеща работа в съответните фирми.
Форумът бе полезен на участващите фирми и с контактите помежду им и разговорите за бъдещи партньорства.
След Форума, представителите на фирмите споделиха освен задоволството си от проведените срещи, така и желание този форум да се проведе и в София, като бъде отворен за всички специалности, които може да намерят поле за изява в ХВП – инженери, икономисти, юристи, химици и др. Кооперация  и списание ХВП се съобразихме с тяхното желание и организираме Кариерен бизнес форум и в София.

Ако търсите работа или търсите работници ЗАПОВЯДАЙТЕ на 24 октомври 2018г. в Национален дом на науката и техниката, София, ул. Г.С.Раковски №108, II етаж, зала 4.

Заявка за участие на фирми: Zajavka-Firmi
За информация и записване:
02/ 988 05 89; 088 926 3109; 088 464 6919
e-mail:  info@fpim-bg.org; fpim_adv@abv.bg